Ubytování v Lednici

Rádi Vám přivítáme v našem rodinném ubytování, Nabídneme Vám komfortní, čisté a poklidné ubytování, které Vás zaujme i příznivou cenou.

Nově vybudované Ubytování V Zátiší vás zve na aktivní i odpočinkový pobyt do jihomoravské Lednice patřících v rámci Lednicko-valtického areálu do světového dědictví UNESCO. Během chvilky z něj dojdete  k zámku, do rozlehlého zámeckého parku i do několika špičkových vinařství. Blízko je chráněná Pálava. Vybírat můžete z několika komfortních dvoulůžkových pokojů. Stravovat se budete sami, kousek to máte do restaurace i do prodejny potravin. Po příjezdu automobilem bezplatně zaparkujete přímo v areálu ubytování.

Vybavení a služby

Ubytování a služby

Ke každému pokoji Ubytování V Zátiší přísluší moderní koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a sociálním zařízením. Spát budete na pohodlných postelích s kvalitními matracemi. Přichystaný je hotelový textil a nechybí ani fén na vlasy. Do standardní výbavy patří také televize a spolehlivý wi-fi signál, díky kterému se připojíte k internetu zdarma. Pro hosty je k dispozici velký výběr kvalitních vín.

Stravování

Ubytování V Zátiší neposkytuje k ubytování stravovací služby, o snídani, oběd či večeři se tak postaráte sami. Do prodejny potravin dojdete pěšky za 10 minut a na vaši návštěvu se těší také stylové restaurace v Lednici s pestrou nabídkou nejenom jihomoravských specialit ale i specialit světové kuchyně.

Okolí

Při pobytu v hlavním městě vína si udělejte čas na návštěvu zámku Lednice, ke kterému patří rozlehlá Lednická zahrada. V její blízkosti naleznete i mnoho dalších památek { Janův Hrad, Minaret, Hraniční zámeček}.

Naše pokoje

Dvojlužkový pokoj Standart

Pokoj má 2 plnohodnotná lůžka.
Dvoulůžkový pokoj Standard s manželskou King size postelí (180cm) .

Rozloha místnosti: 20m²

• Velikost postele:180x200cm
• Počet ložnic: 1
• Počet místností: 1

Fotogalerie